Motorsat.eu

Hoe werkt Motorsat.eu ?

De schotel op het Motorsat staat in verbinding met een netwerk bestaande uit satellieten die in een baan om de aarde zweven. Op dit moment leveren al meer dan  2000 satellieten wereldwijd dekking. De satelliet zendt internettoegang naar de aarde, waar deze op de grond wordt opgevangen doormiddel van een schotel.

Omdat de satellietschotel op de motor is gemonteerd is deze overal zeer snel en flexibel inzetbaar. Het Motorsat beschikt over zijn eigen gel-accu, waardoor men zonder dat de motor loopt, anderhalf uur beelden via de satelliet kan up- of down-loaden. Indien de motor loopt kan men in principe onbeperkt van het Motorsat gebruik maken. Tevens  kan men het geheel aansluiten op een 220 volt aansluiting.

De voordelen: 

In Nederland hebben we een prima 4G of 5G dekking. Maar deze dekking is er niet overal. In Europa is er zeker niet op alle plekken sprake van een 4G of 5G dekking. Hier biedt het Motorsat uitkomst. Omdat de verbinding rechtstreeks met de satelliet tot stand komt, kan men op deze wijze op elke plek gebruik maken van een stabiele en snelle internetverbinding. Verder kan men met een motor op plaatsen komen, die voor andere voertuigen niet bereikbaar zijn.

Het Motorsat is uitgerust met een professionele videocamera, namelijk de Panasonic CX 350. Deze camera kan rechtstreeks streamen naar ondersteunde platforms. Zo kan men vanaf de motor  live verslag uitbrengen vanaf elke gewenste locatie. Dankzij de IP connectie, die de camera aan boord heeft, kunt u eenvoudig beelden live delen, zonder externe converters of andere systemen.

Broadcasten:

Voorwaarden en omstandigheden:

De schotel moet vrij zicht naar boven hebben. Dus binnen, onder een brug of onder een boom, werkt het Motorsat niet. Omdat de schotel op de motor is gemonteerd, kan deze snel, makkelijk en stabiel worden verplaats naar een plek met vrij zicht naar boven.

Overbelasting 4 of 5 g netwerk.

Het 4G of 5G netwerk kan worden overbelast op plekken waar zeer veel mensen tegelijk gebruik willen maken van het internet. Denk aan festivals of grote sportevenementen. Ook hier biedt het Motorsat uitkomst.

Uploaden bestanden.

Tot 20 meter om de motor kan men via wifi beelden uploaden vanaf bijna elke plek in Europa. Het kunnen foto’s, video of andere bestanden zijn. De keuze is aan u.

Heeft u vragen?

Stuur dan een mailtje naar info@mobilelive.tv of bel met 0031-651691562.